eMaling.dk

Jotun vægmaling

Er du på udkig efter en ny maling til brug i dit hjem? Jotun har et omfattende udvalg af maling, der passer perfekt til alle typer hjem. Uanset om du er på udkig efter noget lækkert og lyst eller diskret og neutralt, har vi den rigtige farve til dig.

Jotun vægmaling maling fås i mat, satin, halvblank og blank finish, så der er en maling, der passer perfekt til din stil. Jotun tilbyder også et bredt udvalg af farver, så det er nemt at finde den nuance, der passer til din indretning. Desuden har Jotun maling en fremragende dækning, hvilket bl.a. betyder, at den fordeler sig glat og jævnt uden at efterlade penselmærker.

Jotun vægmaling er fremstillet af ingredienser af høj kvalitet hvilket giver en overlegen dækkeevne og malingen er samtidig meget miljøvenlig

Du kan vælge mellem over 1 million forskellige nuancer – herunder hvide, neutrale, pasteller samt lysere nuancer – så det er nemt at finde lige det, du har brug for, uanset hvilket rum du ønsker at indrette, eller hvor stort det er. Med Jotun vægmaling er der virkelig noget for enhver smag! Og som om det ikke var nok, tilbyder vi også mindre farveprøver, så du kan prøve, før du køber.

Klik på de forskellige Jotun vægmalinger herunder og bestil din Jotun maling online i dag!

Jotun Lady Aqua - Vådrumsmaling 4,5 L
594 kr.
Jotun Lady Balance - Vægmaling 9 L
949 kr.
Jotun Lady Interior farveprøve (0,45 L) 0,45 L
79 kr.
Jotun Lady Minerals - Vægmaling 2,7 L
749 kr.
Jotun Lady Perfection - Loftsmaling 9 L
859 kr.
Jotun Lady Pure Color - Vægmaling 4,5 L
789 kr.
Jotun Lady Væg 10 - Vægmaling 9 L
849 kr.
Jotun Lady Wonderwall (Mat 05) - Slidstærk vægmaling 0,68 L
249 kr.
Lady Perfection Hvid 9lt - 25mmaakva
799 kr.
Lady Perfection Hvid 2,7lt - 25mmaacsa
329 kr.