eMaling.dk

Vægmaling

Find den bedste maling til at male vægge og lofter i stuer, værelser, køkken og bad. Vi hjælper dig på rette vej, og du kan bestille alt maling online direkte hos forhandleren, og få den leveret hjem til dig i løbet af få dage.

Caparol Capadecor Diamonds 75g - Glittermaling
319 kr.
Dyrup Loft 02 Ekstra Dækkende Hvid - 2,25lt
239 kr.
Dyrup Loft 02 Ekstra Dækkende Hvid - 4,5lt
326 kr.
Dyrup Loft 02 Ekstra Dækkende Hvid - 9lt
454 kr.
Dyrup væg & Loft 02 - Ekstra Spærrende Hvid - 4,5lt
689 kr.
Dyrup Væg 05 - Classic Hvid - 4,50lt
625 kr.
Dyrup Væg 05 - Classic Hvid - 9,00lt
899 kr.
Dyrup Væg 05 - Ekstra Dækkende Hvid - 0,75lt
149 kr.
Dyrup Væg 05 - Ekstra Dækkende Hvid - 2,25lt
293 kr.
Dyrup Væg 05 - Ekstra Dækkende Hvid - 9,00lt
768 kr.
Dyrup Væg 10 - Classic Hvid - 4,5lt
483 kr.
Dyrup Væg 10 - Classic Hvid - 9lt
714 kr.

Leder du efter en ny måde at opdatere dit hjems udseende på?

At male er en nem og overkommelig måde at ændre hele oplevelsen af ​​et rum på. Det er også et af de mest populære gør-det-selv-projekter, hvilket betyder, at det er noget, som næsten alle kan gøre. Og med vores brede udvalg af farver, finish og teksturer lige ved hånden, er der uendelige muligheder, når det kommer til at skabe dit perfekte rum.

At male er også en af ​​de nemmeste måder at friske trætte eller umoderne rum op på uden at skulle investere i dyre renoveringer eller ændre indretning. Du behøver ingen specielle værktøjer eller færdigheder – bare lidt tid og tålmodighed (og måske lidt hjælp fra os).

Der er så mange forskellige nuancer derude, at du kan male hver væg i dit hus i en anden farve! Fra subtile neutrale nuancer som hvid og creme over fyldige toner som smaragdgrøn helt op til dristige lyse farver som hot pink … valget er dit! Og hvis du vil have mere end bare vægge, men endnu ikke er klar til en total renovering, hvorfor så ikke prøve at male møbler i stedet? Et lag frisk maling kan fuldstændig forvandle gamle stykker til noget helt nyt igen – så de vil passe perfekt ind i din opdaterede indretning. Plus dette vil give dig endnu flere muligheder, når det bliver tid til at opdatere igen, da du ikke har spildt penge på at købe noget nyt! Så uanset om du leder efter inspiration inden du starter.