eMaling.dk

Om eMaling.dk

Om eMaling.dk – Hvad kan du forvente at finde på siden? Hvis du er på udkig efter vægmaling til boligen, er du kommet til det rette sted. eMaling.dk indsamler priser fra forskellige danske webshops og præsenterer dem her på siden.

Hvis du leder efter maling af et særligt fabrikat, eller måske forskellige fabrikater, vil du ofte skulle besøge flere webshop. Hos eMaling.dk kan du se flere typer vægmaling samme sted, uden du behøver at klikke ind på forskellige shops.

Du handler stadig direkte med forhandleren

Når du beslutter dig for at købe et produkt, du har fundet på eMaling.dk, bliver du dirigeret videre til den webshop, der forhandler den pågældende maling. Der sker derfor intet salg herfra siden, der udelukkende henviser til forhandlernes produkter.

Hos eMaling.dk arbejdes der løbende på, at lave aftaler med endnu flere forhandlere af vægmaling. Det vil betyde, at sortimentet jævnligt bliver opdateret med endnu flere produkter.

Køb din vægmaling online

Når du shopper vægmaling, er det lettest at bestille malingen online, og få den leveret direkte hjem til din adresse, eller alternativt til den nærmeste pakkeboks. Når du shopper online, sparer du tid og ofte også penge, og du kan bestille vægmalingen i ro og mag hjemme fra sofaen.


Tjek maling fra nogle af DK’s mest populære brands.

Dyrup – Jotun – PP – B&J – Gjøco


Kontakt eMaling.dk

Hvis du har kommenterer til sidens opbygning eller forslag til forbedring, kan du kontakte eMaling.dk på kontakt(a)emaling.dk. Spørgsmål til de enkelte produkter, skal stilles direkte til den forhandlende webshop.


Om eMaling.dk – Samler de gode tilbud ét sted